Matildas nedläggda blogg!

det var ett tag sen

det var ett bra tag sen som jag bloggade, sorry för det!

 

nu sitter jag i skolan, dötrött och har precis slutat för veckan, sjukt skönt! är supertrött, blev ganska sent igår och fick 1 timmes sovmorgon imorse för jag slapp ta bussen, fick nämligen skjuts av mamma. stor bonus i min vardag!

 

just nu väntar jag på Nora för vi ska på stan och sen till fritidsgården i stigtomta, det blir väl la kul :)

 

hoppas att ni får en fin helg!

 

XoXo// Matilda 

dagen

hejhej! 

längesen haha, nu är skolan och det sociala livet tillbaka igen! trors att det är helg snart!
iallfall, nu sitter jag i skolan o har språkval, vi tittar på en serie som heter lost, men jag tycker det är lite småläskigt så jag får sitta med bella, och nathalie för att vår engelska extra lärare för dom som behöver lite stöd är inte här, så jag är där ist, haha lite för att skryta men jag pratar verkligen bra engelska! :)

haha asså åh, killarna i sjuan är mycket längre än mig på 1'56 så dom tar mina saker hela tiden och lägger dom på skåpen osv :P nasty som tusan

efter skolan ska jag ner på stan, ta en fika, plugga på bibblan, träffa anna och dela ut min CV, vi får hoppas att jag får någe jobb :)

 

XoXo 

Hejhej! Nu är jag igång med bloggandet igen! Idag ska jag ha en "mysdag" då jag ser gamla kärleksfilmer och bara gör ingenting hela dagen Ikväll kanske jag ska ta en pw om jag har lust, jag behöver verkligen komma ut! Ligger just nu i soffan, ser en film och myser med figgaro(katten) . Har även sjukt ont i kroppen av överansträngning och för lite sömn, not good at all! Puss&kram

Upp