Matildas nedläggda blogg!

dagen

haha , ja, dagen? finns inte så mycket att berätta igentligen, gått runt i myskläder hela dagen, sett hela 5 avsnitt av the vampire diaries (favvo) druckit typ 2 flaskor av ramlösa kiwi, är ganska så besatt av bubbelvatten ja, så sjukt gott. i somras drack jag det jätte ofta, sen så sa min dåvarande pojkvän att det smakade som brustablett, så fick typ nån konstig ide om att det faktiskt gjorde det haha.. men nu smakar det gott! har iallafall bara degat runt hela dagen, haha inte så bra.

skulle VERKLIGEN behöva duscha också, dock så ska mamma duscha så det går inte om jag inte tar duschen därnere, som SUGER. ni förstår att om man bor såhär på landet som vi gör. så står man för eget varmvatten. när det väl är slut så är det. så ska ducha imorgon. ska även raka benen vilket kräver betydligt mer vatten än om man bara ska tvätta håret, för ska nämligen sola på måndag :) så man blir lite brun till nyår! 

imorgon bitti ska jag göra ett ansträngt försök att gå upp vid 8 o ta ut hästarna, sedan in och äta någe litet och sen ut på en pw, haha fast vet inte hur det kommer gå med tanke på att jag har superont i mina knän nu :( ska iallafall få upp mitt träningsschema igen den 1a januari, saknar att träna, nu har min kropp fått vila ALLT FÖR LÄNGE.

 

xoxo love/M! <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer